Ebédjegyet kapnak a 75 évnél idősebb személyek Szászrégenben

180 lej értékű ebédjegyet kapnak a 75 évnél idősebb minimális szociális nyugdíjra jogosult személyek. Az elektronikus kártyákkal meleg ételt vásárolhatnak a rászorulók az erre kijelölt egységekben. A 130 millió eurós program költségeit európai alapokból fedezik.

2020. november. 11.-26. Között a Szászrégeni Szociális Segélyezési Osztály megkezdi a meleg étkeztetéshez szükséges elektronikus támogatásra (kártyákra) vonatkozó szociális utalványok kiosztását a hátrányos helyzetű személyek számára.

Az elektronikus támogatást nyújtó szociális utalványok kedvezményezettjei:

  • olyan személyek, amelyek jövedelme a nyugdíjasok szociális juttatásának szintjén van, 75 éves vagy annál idősebb;
  • hajléktalan személyek / családok, beleértve a kitelepített személyeket / családokat és a gyermekes családokat, akiknek nincs állandó lakóhelyük Szászrégenben.

A meleg étkezés elektronikus támogatásáról szóló szociális jegy névértéke 180 lej / hó.

A meleg ételek elektronikus támogatásáról szóló elektronikus utalványok csak Romániában, az érvényességi időn belül használhatók fel, és csak azoknak a meleg étkezési szolgáltatásoknak a vásárlására, amelyekre azokat kiadták.

Minden kedvezményezett kap egy zárt borítékot, amelyben megtalálja a kártyát, a PIN-kódot és a vendéglátóhelyek listáját, ahol étkezni tudnak. A boríték leadásakor a kedvezményezetteknek be kell mutatniuk személyi igazolványukat.

A kiadott meleg ételek elektronikus formátumú elektronikus utalványai nem teszik lehetővé a készpénzfelvételt vagy a pénzváltási műveleteket.

A támogatható kedvezményezettekkel a Szociális Segítségnyújtási Osztály alkalmazásában álló alkalmazottak otthon lépnek kapcsolatba a következő ütemezés szerint:

-Hétfő – Csütörtök – 10.00 -18.00

-Péntek – 10.00 –18.00

További részletekért vagy információkért hívja a 0265-511112 belső 107 telefonszámot.

-szerk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük