1 perc motiváció

Ami elkezdődik, az elmúlik, legyen az jó, legyen az rossz. Az ember általában úgy szokott élni, hogy azt hiszi, ha süt a nap, akkor nem fog esni az eső, és hogyha esik az eső, akkor az nem áll el, pedig ez nem így van. Az igazság az, hogy nagyon sok negatív ember él, akik ahelyett, hogy minden napban a jót és az értékeset keresnék, megelégednek az átlagossal. Véleményem szerint életünk legnagyobb céljai, melyekért megéri nap mint nap áldozatokat hozni, az egy olyan élet kialakítása, amelyre lelkesen ébredünk reggelente és motiváltan szaladunk neki a napnak, valamint a legjobb és legsikeresebb énünk kialakítása és megismerése. Minden ember megérdemli, hogy azt az életet élje, amelyről álmodni sem mer.

Az emberek szeretnének kitörni a biztonságos rutinokból, kapcsolataikban vagy máshogy, csak hogy elmondhassák, hogy megtették, ezért másznak hegyet, ezért úsznak a nyílt óceánon. Érezni akarják, hogy képesek megcsinálni, és ha megteszik, oroszlánnak vagy tigrisnek érzik magukat: vadnak, függetlennek és bátornak. Hajlamosak csak a látszat miatt kihozni magukból a legjobbat, azért hogy a szomszéd láthassa, hogy neki egy fokkal jobban megy sora. De mégis milyen lenne az, ha az emberek azért lennének motiváltak, hogy saját maguknak feleljenek meg? Mennyi sikeres ember lehetne. Olyan emberek akik megtanulták elfogadni magukat és ezzel együtt az őket körül vevő személyeket is. Az az ember, aki azért ébred reggelente, hogy önmagát megtalálja és olyan célokat érjen el, amelyektől ő maga is megijed az egy sikeres és boldog ember, mert első sorban megpróbalja.

Minden ember egy egyéniség és kivétel nélkül gyönyörű. Vannak rosszabb napjai is, de nem szabad engedni, hogy egyetlen rossz időszak hatással legyen a kedvére vagy az önbizalmára. Ne feledd eső után is mindig kisüt a nap, fényesebben, mint valaha csak türelmesnek kell lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük