Focilegendák és közös Eb-meccsmustra a magyar-német rangadó előtt

 Focilegendák és közös Eb-meccsmustra a magyar-német rangadó előtt

A 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság izgalmai közepette a Mente Fesztivál egy igazán különleges programmal várja a focirajongókat június 19-én. Disznajón, a Közösség Kovácsa Egyesület székhelyén nem csupán a magyar válogatott sorsdöntő mérkőzését nézhetjük meg együtt a házigazda Németország ellen, de két erdélyi legendával, Hajnal Gyulával és Fodor Jánossal is találkozhatunk.

Hajnal Gyula

Hajnal Gyula, az AS Armata egykori gólvágója, aki pályafutása során olyan európai nagyágyúknak is betalált, mint Olaszország vagy a Szovjetunió, ma a Román Labdarúgó-szövetség kötelékében keresi a jövő sztárjait. Fodor János, aki a Steaua Bukarest színeiben is megfordult, majd edzőként segítette az ASA-t, szintén gazdag tapasztalattal érkezik a beszélgetésre.

A program 17:30-kor indul, ahol a két ikon feleleveníti legemlékezetesebb Eb-élményeit, megosztja várakozásait a magyar-német rangadóval kapcsolatban, és betekintést enged a kulisszák mögötti világba. Az este fénypontja a közös meccsmustra lesz, ahol a résztvevők együtt szurkolhatnak a magyar csapatnak a stuttgarti mérkőzésen.

Hiszünk abban, hogy ez az esemény nemcsak a foci szerelmeseinek, de minden korosztály számára felejthetetlen élményt nyújt. A sport, a közösség és a beszélgetés ereje találkozik ezen az estén, ahol a résztvevőknek lehetőségük nyílik közelebb kerülni két olyan emberhez, akik életüket a futballnak szentelték, és akiknek történetei inspirációt adhatnak mindenkinek.